Nieuws

7 dec., Vrijwilligers bedankt!

Papendrechtse vrijwilligers bedankt, jullie zijn om in te lijsten!

Op 7 december is het nationale vrijwilligersdag, een mooie gelegenheid om álle vrijwilligers te bedanken voor hun bijdrage aan de samenleving!

De Papendrechtse vrijwilligers organisaties hebben dit jaar Anita Boogaard, Marijke Daamen en Leo Quist genomineerd als ambassadeur van het vrijwilligerswerk in Papendrecht. Zij sieren de bedankposter, die deze week in Papendrecht te zien is.

 “Vrijwilligerswerk is heel dankbaar werk en leuk lees meer

Alzheimer Cafe

Het Alzheimer Café organiseert negen keer per jaar een bijeenkomst voor mantelzorgers van mensen die dementeren. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom op deze bijeenkomsten.
 

Sterk Papendrecht organiseert deze bijeenkomsten samen met Alzheimer Nederland, afdeling Dordrecht en met Rivas. De bijeenkomsten worden gehouden in het restaurant van verpleeghuis De Waalburcht, op de laatste donderdagavond van de maand, van 19.30 tot 21.30 uur.

Op deze website vindt u de geplande data terug in de agenda.

Als regelmatige bezoeker van het Alzheimer café kunt zich op de mailinglijst van Sterk Papendrecht laten zetten. U ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging thuis. [contactformulier]

Agenda